|
|
Сима Олександр Васильович

Сима Олександр Васильович
Лікар-уролог дорослий та дитячий, андролог, лікар з УЗД (м. Ужгород)

Портфоліо:

Закінчив Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського за спеціальністю “Лікувальна справа”.

Прошов спеціалізацію за фахом «лікар-уролог» на базі ФПО УжНУ.

2019 р. – пройшов спеціалізацію по “Ультразвуковій діагностиці” на базі ФПО УжНУ

2018 р. – 2021 р. – асистент кафедри анатомії людини та гістології УжНУ, викладав предмет “human anatomy” на медичному факультеті для іноземних студентів І-ІІ курсу.

З 2021 р. – асистент кафедри хірургічих хвороб УжНУ, викладає предмет “surgery” та “urology ” на медичному факультеті для іноземних студентів ІV курсів.

2022-2023 рр. – пройшов спеціалізацію по “Дитячій урології” на базі Харківського національного медичну університету

Історія медичної практики:

З 2020 р. – лікар-уролог , лікар з УЗД МЦ “Центр хірургічних інновацій Астрамед”, м. Ужгород

З 2021 р. – лікар-уролог МЦ “МедФемілі”, м. Мукачево

З 2022 р. – лікар-уролог дорослий та дитячий, лікар з УЗД медико-діагностичного центру “Доля”, м. Хуст

 

Регулярно проходить стажування від Асоціації урологів України.
Також розвивається у напрямку сексопатологія та регулярно проходить практику в Харківському інституті урології.

Напрямок сфери діяльності: Зосередив свою діяльність на хірургічому лікуванні патології верхніх та нижніх сечових шляхів, статевої системи чоловіків, в тому числі на малоінвазивному лікуванні чоловічого фактору безпліддя. Володіє навиками виконання як малих так і великих урологічних оперативних втручань, як лапаротомних так і лапароскопічних; неінвазивних методів обстеження, таких як уретроскопія, цистоскопія, нефроскопія, уретероскопія; виконання діагностичних маніпуляцій, бужування уретри, катетеризація сечового міхура, інстиляція в сечовий міхур, внутрішньошкірні введення імплантату ГРГ, ін*єкції в статеві органи, взяття секрету передміхурової залози; ультразвукова діагностика сечо-статевої системи; оперативна діяльність (видалення утворів шкіри статевих органів, френулопластика, трепан біопсія  простати, біопсія новоутворень, роз*єднанн синехій крайньої плоті, електрокоагуляція кондилом І-ІІ складності).

Життєве кредо: «Не гуглю симптоми».