Програма лояльності для постійних клієнтів

Як працює система знижок?

Шановні відвідувачі!

Спеціально для вас ми створили унікальну Програму лояльності за допомогою впровадження дисконтних карток.

Це наш спосіб висловити подяку постійним клієнтам за висловлену довіру!

Дисконтна картка медичного центру «Доля» — це особиста, видана на конкретне ім’я картка пацієнта, що дає право на участь у дисконтній програмі, тобто на знижку при отриманні послуг фіксованого розміру у відсотках. Знижка формується завдяки Програмі лояльності, яка побудована на соціальній активності. Тобто розмір знижки залежить від загальної суми, оплаченої в закладі протягом усього періоду звернення від початку реєстрації пацієнта в базі. Чим більша сума витрачена, тим вищим є відсоток знижки.

Для постійних клієнтів нами розроблена система знижок майже на всі види послуг.
Якщо сума, сплачена Вами в нашому закладі, перевищує 2000 грн, то Ви отримуєте знижку 3%. Якщо ж понад 10000 грн, то – 5%, понад 30000 грн – 10%, 40000 – 15% та 50000 – 20%.

Для пенсіонерів, віком від 60-ти років, учасників бойових дій, інвалідів першої групи, при наявності відповідних документів діє 5% знижка на аналізи, якщо навіть сума накопичення не становить 10000 грн.

Для отримання знижки Вам потрібно цю дисконтну картку обов’язково мати при собі. Оплата послуг проводиться у вигляді передплати виключно при отриманні послуг клініко-діагностичної лабораторії (аналізів), а також при придбанні Сертифікатів, які дають право поступово отримувати перелік послуг, зазначених у сертифікаті. Всі інші послуги сплачуються після надання їх спеціалістом закладу.

Оплата послуг може здійснюватись як готівковим, так і безготівковим (кредитною карткою) способом.

Пам’ятайте: існують тисячі хвороб, але здоров’я лише одне!