|
|
Рішко Адріана Юріївна

Рішко Адріана Юріївна
Співзасновник медичного центру, керівник клініко-діагностичної лабораторії

Портфоліо:

Освіта:
У 1996 році закінчила з відзнакою Хустське базове медичне училище за спеціальністю «Лікувальна справа».
1997 – 2002 рр. : навчалась на біологічному факультеті Ужгородського національного університету, здобула диплом біолога.
У 2009 році пройшла стажування на факультеті післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького за напрямком «Клінічна лабораторна діагностика» та «Лабораторна імунологія».
Кваліфікаційна категорія – перша.
Історія медичної практики:
1996 – 2017 рр.: працювала в епідеміологічному відділі Хустської санітарно-епідеміологічної служби.
З 2008 року – лікар лаборант-імунолог у медико-діагностичному центрі «Доля», керівник клініко-діагностичної лабораторії.
.
З 2015 року – член Асоціації забезпечення якості лабораторної медицини.
Постійно працює над своїм професійним зростанням. Бере участь у багатьох науково-практичних форумах, конференціях, семінарах, тренінгах.

Пріоритетні напрямки діяльності:

  • робота над упровадженням інноваційних методів для покращення основного критерію маркетингу медичного закладу “Доля” – конкуренції якістю. Адже пацієнт оцінює кінцевий результат – одужання. Продукція нашого медичного закладу – профілактика захворювань, повернене здоров’я хворого та тривалість досягнутого ефекту лікування, що і є результатом підтримання та удосконалення якості надання медичних послуг;
  • організація лабораторних досліджень, яка ґрунтується на системі сучасного багатокомпонентного аналізу біологічних матеріалів та відповідає високій якості дослідження й об’єктивності результатів;
  • розробка системи управління якістю та інтегрування всіх процесів медичного закладу відповідно до ДСТУ ISО.
Життєве кредо:
“Я не біжу за успіхом та славою, а роблю те, що надихає, приносить задоволення та стимулює до подальших звершень, роблю все для того, щоб був сенс мого життя та праці, у яку вкладаю душу та серце, роблячи її наполегливо і щоденно, не зрадивши одвічним людським цінностям. Максимально намагаюсь поєднувати людяність, справедливість, чесність, відвертість, професіоналізм і вміння в усьому віднайти компроміс. І вважаю, що найголовніше – тримати розумний баланс між бізнесом та жіночими гранями життя, і лиш тоді свою долю зможу назвати гармонійною та щасливою!”